2.1.2 Rozšíření střední až vážné nejistoty potravin u obyvatelstva podle stupnice zkušenosti s nejistotou potravin (Food Insecurity Experience Scale = FIES) potraviny Dostupný
2.5.1 Počet (a) rostlinných a (b) živočišných genetických zdrojů pro výživu a zemědělství, které jsou uchovávány v zařízeních pro střednědobou a dlouhodobou konzervaci diverzita biologická Dostupný
2.a.2 Celkové oficiální toky (oficiální rozvojová pomoc a další oficiální toky) do odvětví zemědělství pomoc zemím rozvojovým zemědělství Dostupný
21.1.3 Financování globálního rozvojového vzdělávání vzdělávání finance pomoc zemím rozvojovým Dostupný
21.2.1 Objem projektů zahraniční rozvojové spolupráce s přiřazeným markerem "participativní rozvoj" a "dobré vládnutí" finance pomoc zemím rozvojovým Dostupný
21.3.1 Zastoupení ČR ve volených orgánech nejvýznamnějších mezinárodních organizací relevantních pro udržitelný rozvoj rozvoj udržitelný organizace mezinárodní Dostupný
22.2.2 Pravidelné vyhodnocení koherence klíčových politik v jednotlivých tematických oblastech politika pomoci Dostupný