2.1.2 Rozšíření střední až vážné nejistoty potravin u obyvatelstva podle stupnice zkušenosti s nejistotou potravin (Food Insecurity Experience Scale = FIES) potraviny Dostupný
2.5.1 Počet (a) rostlinných a (b) živočišných genetických zdrojů pro výživu a zemědělství, které jsou uchovávány v zařízeních pro střednědobou a dlouhodobou konzervaci diverzita biologická Dostupný
2.a.2 Celkové oficiální toky (oficiální rozvojová pomoc a další oficiální toky) do odvětví zemědělství pomoc zemím rozvojovým zemědělství Dostupný
8.2.3 Podniky provádějící výzkumnou a vývojovou činnost v rámci svých inovačních aktivit inovace výzkum Dostupný
8.2.7 Podniky s inovacemi, které spolupracovaly na inovačních aktivitách s vysokými školami inovace Dostupný
8.3.2 Podniky prodávající přes webové stránky, mobilní aplikace nebo online tržiště Internet Dostupný
9.1.2 Emise CO₂ na jednotku hrubé přidané hodnoty (SDG 9.4.1) plyn skleníkový emise do ovzduší Dostupný