2.1.2 Rozšíření střední až vážné nejistoty potravin u obyvatelstva podle stupnice zkušenosti s nejistotou potravin (Food Insecurity Experience Scale = FIES) potraviny Dostupný
2.5.1 Počet (a) rostlinných a (b) živočišných genetických zdrojů pro výživu a zemědělství, které jsou uchovávány v zařízeních pro střednědobou a dlouhodobou konzervaci diverzita biologická Dostupný
2.a.2 Celkové oficiální toky (oficiální rozvojová pomoc a další oficiální toky) do odvětví zemědělství pomoc zemím rozvojovým zemědělství Dostupný
8.4.1 Materiálová stopa, materiálová stopa na obyvatele a materiálová stopa vztažená na HDP materiál produkt hrubý domácí Dostupný
8.4.2 Domácí materiálová spotřeba, domácí materiálová spotřeba na obyvatele a domácí materiálová spotřeba na HDP spotřeba surovin produkt hrubý domácí Dostupný
8.5.1 Průměrná hodinová mzda zaměstnanců dle pohlaví, věku, zaměstnání a osob se zdravotním postižením příjem Dostupný
8.5.2 Míra nezaměstnanosti podle pohlaví, věku a osob se zdravotním postižením nezaměstnanost Dostupný
8.6.1 Podíl mladistvých (ve věku 15–24 let), kteří se nevzdělávají, nejsou zaměstnáni, ani nejsou v učení nebo zácviku mladistvý nezaměstnanost Dostupný
8.8.1 Smrtelné pracovní úrazy a pracovní úrazy s pracovní neschopností na 100 000 pracovníků podle pohlaví a statutu migranta úraz pracovní práce vykonávaná migranty podmínky pracovní proxy Dostupný