
Výběr
SDG 2 Vymýtit hlad, dosáhnout potravinové bezpečnosti a zlepšení výživy, prosazovat udržitelné zemědělství
SDG 16 Podporovat mírové a inkluzivní společnosti pro udržitelný rozvoj, zajistit všem přístup ke spravedlnosti a vytvořit efektivní, odpovědné a inkluzivní instituce na všech úrovních
Agenda 2030


2.2.1 Rozšíření zpomalení růstu (výška pro věk <-2 standardní odchylky od mediánu Standardů pro vzrůst dětí WHO (WHO Child Growth Standards)) u dětí do 5 let věku

2.2.2 Rozšíření podvýživy (váha pro výšku >+2 nebo <-2 standardní odchylky od mediánu Standardů pro vzrůst dětí WHO (WHO Child Growth Standards)) u dětí do 5 let věku, podle druhu (vyčerpání a nadváha)

2.2.3 Prevalence anémie u žen ve věku 15 až 49 let podle stavu těhotenství (v procentech)

2.3.1 Objem výroby na pracovní jednotku podle třídy velikosti zemědělského/pasteveckého/lesnického podniku

2.3.2 Průměrný příjem malovýrobců potravin podle pohlaví a podle původnosti (domorodosti, přirozeného a původního výskytu lidí na daném místě)

2.4.1 Podíl zemědělské půdy, na které se provozuje produkční a udržitelné zemědělství

2.a.1 Ukazatel zaměření na zemědělství u vládních výdajů

2.b.1 Dotace zemědělského vývozu

2.c.1 Ukazatel anomálií v cenách potravin

16.1.2 Úmrtí v souvislosti s konflikty na 100 000 obyvatel podle pohlaví, věku a příčiny

16.2.1 Podíl dětí ve věku 1–17 let, které zažily nějaký fyzický trest a/nebo psychologickou agresi od pečovatelů v minulém měsíci

16.2.3 Podíl mladých žen a mužů ve věku 18–29 let, kteří do svého stáří 18 let zažili sexuální násilí

16.3.3 Podíl populace, která zažila spor v posledních dvou letech a která přistoupila k formálnímu nebo neformálnímu mechanismu řešení sporů, podle typu mechanismu
