
Výběr
SDG 2 Vymýtit hlad, dosáhnout potravinové bezpečnosti a zlepšení výživy, prosazovat udržitelné zemědělství
SDG 13 Přijmout bezodkladná opatření na boj se změnou klimatu a zvládání jejích dopadů
SDG 16 Podporovat mírové a inkluzivní společnosti pro udržitelný rozvoj, zajistit všem přístup ke spravedlnosti a vytvořit efektivní, odpovědné a inkluzivní instituce na všech úrovních


2.2.1 Rozšíření zpomalení růstu (výška pro věk <-2 standardní odchylky od mediánu Standardů pro vzrůst dětí WHO (WHO Child Growth Standards)) u dětí do 5 let věku

2.2.2 Rozšíření podvýživy (váha pro výšku >+2 nebo <-2 standardní odchylky od mediánu Standardů pro vzrůst dětí WHO (WHO Child Growth Standards)) u dětí do 5 let věku, podle druhu (vyčerpání a nadváha)

2.2.3 Prevalence anémie u žen ve věku 15 až 49 let podle stavu těhotenství (v procentech)

2.3.1 Objem výroby na pracovní jednotku podle třídy velikosti zemědělského/pasteveckého/lesnického podniku

2.3.2 Průměrný příjem malovýrobců potravin podle pohlaví a podle původnosti (domorodosti, přirozeného a původního výskytu lidí na daném místě)

2.4.1 Podíl zemědělské půdy, na které se provozuje produkční a udržitelné zemědělství

2.a.1 Ukazatel zaměření na zemědělství u vládních výdajů

2.b.1 Dotace zemědělského vývozu

2.c.1 Ukazatel anomálií v cenách potravin

13.1.1 Počet zemřelých, pohřešovaných a přímo zasažených osob připisovaných živelním pohromám a technickým haváriím na 100 000 obyvatel

13.3.1 Do jaké míry jsou (i) vzdělávání v oblasti globálního občanství a (ii) vzdělávání pro udržitelný rozvoj začleněny do a) národních vzdělávacích politik; b) kurikula; c) vzdělávání učitelů; a d) hodnocení studentů

13.b.1 Počet nejméně rozvinutých zemí a malých ostrovních rozvojových států s národně určenými příspěvky, dlouhodobými strategiemi, národními adaptačními plány a adaptační komunikací, jak byly hlášeny sekretariátu Rámcové úmluvy OSN o změně klimatu
