2.1.2 Rozšíření střední až vážné nejistoty potravin u obyvatelstva podle stupnice zkušenosti s nejistotou potravin (Food Insecurity Experience Scale = FIES) potraviny Dostupný
2.5.1 Počet (a) rostlinných a (b) živočišných genetických zdrojů pro výživu a zemědělství, které jsou uchovávány v zařízeních pro střednědobou a dlouhodobou konzervaci diverzita biologická Dostupný
2.a.2 Celkové oficiální toky (oficiální rozvojová pomoc a další oficiální toky) do odvětví zemědělství pomoc zemím rozvojovým zemědělství Dostupný
15.4.1 Podíl jednotlivých druhů dřevin na zalesňování (umělé obnově lesa a zalesnění) les zalesňování strom Dostupný
3.1 Spokojenost s životním prostředím v České republice řešení problémů v oblasti prostředí životního Dostupný
3.2 Spokojenost s životním prostředím v České republice v různých oblastech řešení problémů v oblasti prostředí životního Dostupný
3.3 Naléhavost řešení v oblasti životního prostředí řešení problémů v oblasti prostředí životního Dostupný