2.1.2 Rozšíření střední až vážné nejistoty potravin u obyvatelstva podle stupnice zkušenosti s nejistotou potravin (Food Insecurity Experience Scale = FIES) potraviny Dostupný
2.5.1 Počet (a) rostlinných a (b) živočišných genetických zdrojů pro výživu a zemědělství, které jsou uchovávány v zařízeních pro střednědobou a dlouhodobou konzervaci diverzita biologická Dostupný
2.a.2 Celkové oficiální toky (oficiální rozvojová pomoc a další oficiální toky) do odvětví zemědělství pomoc zemím rozvojovým zemědělství Dostupný
7.1.2 Podíl obyvatelstva, které se primárně spoléhá na čistá paliva a technologie technologie čistá Dostupný
7.2.1 Podíl energie z obnovitelných zdrojů na celkové konečné spotřebě energie zdroj energie obnovitelný spotřeba energie Dostupný
7.3.1 Energetická náročnost měřená jako podíl primární energie a HDP HDP spotřeba energie primární Dostupný
7.a.1 Mezinárodní finanční toky do rozvojových zemí na podporu výzkumu a vývoje čisté energie a na výrobu energie z obnovitelných zdrojů včetně energie z hybridních systémů pomoc zemím rozvojovým zdroj energie obnovitelný výzkum Dostupný