2.1.2 Rozšíření střední až vážné nejistoty potravin u obyvatelstva podle stupnice zkušenosti s nejistotou potravin (Food Insecurity Experience Scale = FIES) potraviny Dostupný
2.5.1 Počet (a) rostlinných a (b) živočišných genetických zdrojů pro výživu a zemědělství, které jsou uchovávány v zařízeních pro střednědobou a dlouhodobou konzervaci diverzita biologická Dostupný
2.a.2 Celkové oficiální toky (oficiální rozvojová pomoc a další oficiální toky) do odvětví zemědělství pomoc zemím rozvojovým zemědělství Dostupný
6.4.2 Míra zátěže vodních zdrojů: odběry sladkých vod jako podíl z dostupných sladkovodních zdrojů voda Dostupný
6.a.1 Částka oficiální rozvojové pomoci pro vodu, sanitární a hygienická opatření, která je součástí plánu výdajů koordinovaných státní správou pomoc zemím rozvojovým voda Dostupný