
Výběr
Nedostupný
SDG 2 Vymýtit hlad, dosáhnout potravinové bezpečnosti a zlepšení výživy, prosazovat udržitelné zemědělství
SDG 15 Chránit, obnovovat a podporovat udržitelné využívání suchozemských ekosystémů, udržitelně hospodařit s lesy, potírat rozšiřování pouští, zastavit a následně zvrátit degradaci půdy a zastavit úbytek biodiverzity


2.3.1 Objem výroby na pracovní jednotku podle třídy velikosti zemědělského/pasteveckého/lesnického podniku

2.3.2 Průměrný příjem malovýrobců potravin podle pohlaví a podle původnosti (domorodosti, přirozeného a původního výskytu lidí na daném místě)

2.4.1 Podíl zemědělské půdy, na které se provozuje produkční a udržitelné zemědělství

2.c.1 Ukazatel anomálií v cenách potravin

15.3.1 Podíl plochy degradované půdy z celkové plochy

15.4.2 Ukazatel pokrytí hor vegetací

15.5.1 Index Červeného seznamu

15.7.1 Podíl zobchodovaných volně žijících živočichů a planě rostoucích rostlin, kteří byli upytlačeni nebo nezákonně přepravováni
