
Výběr


2.3.1 Objem výroby na pracovní jednotku podle třídy velikosti zemědělského/pasteveckého/lesnického podniku

2.3.2 Průměrný příjem malovýrobců potravin podle pohlaví a podle původnosti (domorodosti, přirozeného a původního výskytu lidí na daném místě)

2.4.1 Podíl zemědělské půdy, na které se provozuje produkční a udržitelné zemědělství

2.c.1 Ukazatel anomálií v cenách potravin

12.6.1 Počet podniků, které vydávají zprávy o udržitelnosti

12.7.1 Stupeň realizace udržitelných politik veřejného zásobování a akčního plánu

12.8.1 Do jaké míry jsou (i) vzdělávání v oblasti globálního občanství a (ii) vzdělávání pro udržitelný rozvoj začleněny do a) národních vzdělávacích politik; b) kurikula; c) vzdělávání učitelů; a d) hodnocení studentů
