Výběr
2.2.4 Prevalence minimální rozmanitosti stravy podle skupin populace (děti ve věku 6 měsíců až 23,9 měsíců a netěhotné ženy ve věku 15 až 49 let)
2.3.1 Objem výroby na pracovní jednotku podle třídy velikosti zemědělského/pasteveckého/lesnického podniku
2.3.2 Průměrný příjem malovýrobců potravin podle pohlaví a podle původnosti (domorodosti, přirozeného a původního výskytu lidí na daném místě)
2.4.1 Podíl zemědělské půdy, na které se provozuje produkční a udržitelné zemědělství
2.c.1 Ukazatel anomálií v cenách potravin
11.2.1 Podíl obyvatelstva, které má snadný přístup k veřejné dopravě podle pohlaví, věku a osob se zdravotním postižením
11.3.1 Poměr rychlosti spotřeby půdy k rychlosti růstu počtu obyvatel
11.3.2 Podíl měst se strukturami přímé účasti občanské společnosti v územním plánování měst a v řízení, které jsou provozovány pravidelně a demokratickým způsobem
11.5.1 Počet zemřelých, pohřešovaných a přímo zasažených osob připisovaných živelním pohromám a technickým haváriím na 100 000 obyvatel
11.7.1 Průměrný podíl zastavěných oblastí měst, které představují otevřený prostor pro využití veškerou veřejností podle pohlaví, věku a osob se zdravotním postižením