
Výběr


2.3.1 Objem výroby na pracovní jednotku podle třídy velikosti zemědělského/pasteveckého/lesnického podniku

2.3.2 Průměrný příjem malovýrobců potravin podle pohlaví a podle původnosti (domorodosti, přirozeného a původního výskytu lidí na daném místě)

2.4.1 Podíl zemědělské půdy, na které se provozuje produkční a udržitelné zemědělství

2.c.1 Ukazatel anomálií v cenách potravin

3.3.4 Výskyt hepatitidy B na 100 000 obyvatel (incidence)

3.5.1 Pokrytí léčebnými zákroky (farmakologické, psychosociální a rehabilitační služby, včetně následné péče) poruch užívání látek

3.7.1 Podíl žen v reprodukčním věku (ve stáří 15–49 let), jejichž potřeby plánování rodiny jsou uspokojovány moderními metodami

3.8.2 Podíl obyvatelstva s velkými výdaji domácnosti na zdraví jako podíl na celkových výdajích domácnosti nebo na jejím příjmu
